Spanske Retter

{{displayValue}}

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

Tilbage til søgning

Søg under-kategorier

  • Der er ingen resultater der matcher dine søge kriterier. Fjern valgte
  • Opskrifter på Spanske Retter

    Ligeom vi i Danmark kender til forskellige variatoner af vores klassiske retter, findes der ligeså i Spanien, en lokal opskrift af alle de klassiske retter. Opskrifter på spansk tortilla findes i ligeså mange variationer, som der findes landsbyer (næsten). Vi samler og udvider løbende, vore samling af opskrifter på Spanske retter, og i nogen tilfælde kan du finde flere variationer af samme ret, simpelt fordi at de findes.

    Populære spanske retter i Danmark

    Den mest populære ret der søges på Spanskmad.dk er uden tvivl spansk tortilla, en simpel ret der kan nydes døgnet rundt og sammensættes med kød, salater, grøntsager eller bare spises på et stykke brød eller nydes alene. Denne opskrift kan du også tilpasse efter humøret, og det er ikke unormalt at se Tortilla med Brocoli, Bacon eller Pølser. Mange familier har ligefrem en familie opskrift på denne ret, og du kan finde fantastiske variationer rundt omkrin i Spanien. Her på siden og vi valgt at udgive den mest traditionelle Tortilla og derfra kan du selv tilsætte dine yndlings ingredienser.

    En anden populær opskrift er Paella, som er en ris ret der traditionelt tilberedes med alt fra havet, i form af rejer, muslinger, blæk sprutte og mere. Denne ret serveres landet rundt, men i Valencia er de kendt for at lave nogle helt specielle Paella og hvis man har været der, nikker man helt sikker genkendende til den udtalelse, da man kvalitetet simpelthen er i top. En omgang paella er også garanti for lidt socialt samvær, da det tager ca en time, fra man har bestil en omgang paella, til den serveres. Dette skyldes blandt andet den lange tilberedningstid, men også at det er en stor ret der odte deles af 4-6 voksne personer og det er en ret der skal spises så snart den er klar.