Om Spanskmad.dk

Vi er et lille team af danskere der er bosat i Spanien og som elsker alt omkring Spanien og det spanske køkken. Vi har igennem de seneste 20 år rejst landet rundt og besøgt restauranter, cafeer i de fleste store byer samt mange lokale landsbyer og deler gerne ud af vores erfaring med hvordan retter skal sammensættes så du kan komme så tæt på den orginale spanske mad kultur som muligt.

Det Spanske køkken er interesant, fordi at det igennem mange århundrede er blevet påvirket af forskellige kulturer, og idag vel indeholder lidt for alle munde. Vi er specielt glade for Tapas og nyder det social aspekt ved det at spise Tapas, og vi elsker selv at være kreativ med sammensætningen af de små anrettelser. Vores foretrukne Tapas afhænger rigtige meget af vind, vejr og årstid, samt humøret og situationen.

I Danmark har man kunne finde Tapas bare og resauranter med Spansk mad i mange år, men det har vel rigtig aldrig rigtig været på mode, som mange andre typer mad har været igennem tiden. Ikke desto mindre er der mange der nyder mad fra det Spanske køkken, i Danmark, og vi vel gerne hjælpe med at udbrede viden om maden fra denne del af verden, samt måske inspirerer folk til at overveje en omgang Tapas næste gang de overvejr at gå ud med venner og bekendte. En omgang Tapas samt en god flaske vin, er de perfekte ingredienser til en hyggelig og socialaften.

Vi elsker gode hirstorier, så har du en du gerne vil dele der indeholder spansk mad er du meget velkommen til at skrive til os via kontakt formularen. Du må selvfølgelig også gerne sende både ris og ris, da vi altid stræber efter at forbedre siden samt gøre det let at navigere og let finde korrekt og opdateret information.

Velkommen til Spanskmad.dk